Grid Pattern

PROVADA Live gaat door zonder Parade

24 September 2020

Naar aanleiding van de persconferentie (18 september) en de negatieve corona ontwikkelingen hebben we helaas het besluit moeten nemen om de PROVADA Parade te ontkoppelen van PROVADA Live. Wij gaan ons nu volledig richten op PROVADA Live in een hybride vorm, waar kennisdeling centraal staat én waar ook ruimte is voor kleinschalige, besloten (fysieke) sessies. Wij zijn blij dat we op deze plek wel met gemeentes, overheid en corporates (virtueel) kunnen samenkomen.

 

Over PROVADA Live

In de hal van PROVADA Live richten we ons op kennisdeling en actualiteiten. Wij bouwen in deze ruimte 4 studio’s, meeting rooms, een workshopruimte en een aantal thematafels.

Alle bijeenkomsten in de 4 studio’s en de lobby worden live gestreamd zodat niemand iets hoeft te missen. We verwachten ruim 3.000 professionals (online), 100+ virtuele stands en ruim 120 sprekers.

In de studio’s is ruimte voor 20 gasten (publiek). Uiteraard volgen wij de corona ontwikkelingen en zullen wij alleen publiek toestaan als de situatie van dat moment het toelaat. Voor de ‘nabeschouwing’ (kennismaking of verdieping) stellen we de andere units ter beschikking. Ook hier geldt: als de situatie het toelaat.
Visitekaartjes uitwisselen kan overigens via de PROVADA Live event app.

 

Ventilatie in de RAI

Sprekers en gasten kunnen met een gerust hart naar de RAI komen voor het bijwonen van een sessie of dagprogramma. We werken met gescheiden in- en uitgangen en er is meer dan voldoende ruimte in de hal om elkaar de ruimte te geven die nodig is. Voor PROVADA en de RAI is een goed ventilatieplan topprioriteit. Naast de ventilatie in de hal zetten we de buitendeuren open en - als het weer het toelaat - kan zelfs het dak open.

 

Bijeenkomsten met meer dan 50 personen?

Naar aanleiding van de persconferentie (18 september) willen wij voor de volledigheid erop wijzen dat in de richtlijnen die gesteld zijn door de overheid, andere bijeenkomsten worden bedoeld dan die wij in de RAI faciliteren. De RAI is een zakelijke evenementenlocatie (en geen feestzaal). Bijeenkomsten kunnen gewoon doorgang vinden, zolang de organisator volgens alle maatregelen handelt en deze ook naleeft. Denk aan anderhalve meter afstand, de verplichte gastenregistratie met gezondheidscheck, looproutes, aparte in- en uitgangen en natuurlijk goede ventilatie. Het zijn de negatieve corona ontwikkelingen in combinatie met het sentiment waardoor wij afzien van een netwerkevenement in november.

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA